Salih Alptekin Ortaokulu

Vizyon: İlimizde, eğitimde kalite denince akla ilk gelen, saygın, güvenilir, her açıdan örnek bir eğitim-kültür kurumu olmak ve okulda aile ortamının sıcaklığını sağlamak

Misyon: Atatürkçü, aklı ve bilimselliği rehber edinen, sürekli yenilenen ve çağın gelişim hızını her alanda yakalayan, okuyan, düşünen, yaratıcı ve retken, ülkesi ve kendi geleceği için çalışan, önce ulusal sonra da evrensel değerlerle donanmış, sosyal ve aydınlık düşünceli ileri görüşlü, “ben” yerine “biz” diyebilen, iyi bir yurttaş ve meslek elemanı olmaya aday bireyler yetiştirerek hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:20 - 15:10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 4268002

WEB - https://salihalptekinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Selimiye Cd. Tirebolu sk. No54 Y. Ayrancı

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yukarı Ayrancı Mah. Emniyet Genel Müdürlüğünün hemen arkasındadır.

Adres - Selimiye Cd. Tirebolu sk. No54 Y. Ayrancı

Ulaşım Kızılay Güvenpark´tan geçen Dikmen, Öveçler, Sokullu, Minibüs ve Otobüsleri Okulumuzun 150 metre yakınından geçer.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık okulumuz Kızılay merkeze 2. 7 km uzaklıktadır.