"Son Şans Durağı" adlı romanın yazarı Çiğdem SEZER ile yapılan çevrimiçi sohbet...

Salih Alptekin Ortaokulu öğrencileri Türkçe öğretmenleri Gülcan Dikme, Ayfer Gül, Aylin Avcı. Meltem Rüzgar ve Sultan Aydemir'in girişimleri ile ve katkılarıyla güzel bir yazar söyleşisi gerçekleştirdiler.

29.03.2022 659

Salih Alptekin Ortaokulu öğrencileri Türkçe öğretmenleri Gülcan Dikme, Ayfer Gül, Aylin Avcı. Meltem Rüzgar ve Sultan Aydemir'in girişimleri ve katkılarıyla güzel bir yazar söyleşisi gerçekleştirdiler. Son şans Durağı adlı kitabın okunması sonrasında bu romanın yazarı Çiğdem Sezer ile yapılan çevrimiçi sohbet çok verimli geçti. 6. sınıftaki öğrencilerimiz hem yazara yönelttikleri sorulara doyurucu ve içten yanıtlar aldılar hem de eğlenceli bir ortamda kendilerini ifade etme fırsatını yakaladılar. Bu farklı deneyimler ötürü mutlu olan öğrencilere teknik anlamda katkısı olan Bilişim Teknolojileri öğretmeni Erman Eren'e teşekkür ediyor, "her kitap ayrı bir dünyadır" sözünden hareketle farklı etkinliklerde yine kitapların dünyasını keşfetmeyi diliyoruz.

29-03-202229-03-202229-03-2022